fredag 29. oktober 2010

Velkommen Thomas

Over her skulle egentlig oppgaven om "å utvide øyeblikk" stå. Grunnen til at den er bort er fordi hvalen Thomas gjemmer seg her. Thomas trues av hvalfiske og jeg bare snill og lar han være her en stund :)

mandag 11. oktober 2010

torsdag 7. oktober 2010

utdrag fra Julies dagbok - helt serr!!

Kjære vidunderlige dagbok

Jeg har møtt en stjerne. I natt; en sol, fant meg og trollband meg. Det er ubeskrivelig. Han er ubeskrivelig! For en drøm. Så vakker, så ynderlig, så perfekt. Kjærligheten min for han er så sterk. Han er den jeg vil ha. Han er Romeo!

Ute var himmelen aldri så klar. Derfra kom han, inn døren, som den perfekte kar. Jeg ble skutt! Amors piler fant meg endelig. Vi vil gifte oss, men det må skje hemmelig.

Det var nesten morgen, men han ble ved balkongen. Solen steg, sleip som ormen. Han måtte gå, og intet kyss var å få. Han gjorde det rette, det vil jeg tro. For til sin verden han dro, men fra våre hjerter vi bygger en bro.

Vår kjærlighet vil bli hard. Han vil aldri bli akseptert av far. Jeg vil så gjerne våkne ved hans side hver morgen, om ikke blir jeg gitt den største sorgen.



po <3
I dag i samfunnsfag-en jobbet vi med "kultur". Her er et godt eksempel på integrasjon (tilpasse seg ny kultur og ta vare på sin gamle)


po <3

mandag 4. oktober 2010

Numa Numa

Her er en koselig video av meg som synger Dragostea Din Tei :)




<3

William Shakespeare - biodikt

William!
Vis, kjent og død mann
Skulle ønske jeg var i slekt med han
Likte skuespill, is og pizza
Drømte om drama, Julie og resten av chicksa
Redd for rus og dårlige kår
Holder for tiden til på en kirkegård
William Shakespeare

po <3

torsdag 16. september 2010

Banan

Med sin gule, pirrende farge og uskyldige form, er bananens tiltrekningskraft så ekstrem at selv Lars Monsen kan få problemer med å avstå fra naturens kraftigste fristelse. Du skreller den vagt, og hever hodet undrende om dette kan være den hellige gral. Bananen består av 100 % banan, og 100 % nytelse. Den er miljøvennlig ved at dens skall råtner og inntrer jordens rike, før den kanskje en gang kan komme tilbake i sin gule drakt, hengende fra et tre.

mandag 13. september 2010

Første oppgåve!

Den første oppgåva eg skal skrive her på norskbloggen min, er ein tekst om ein som er svært fortvila over noko. Teksten skal vere ferdig i dag, og eg har ikkje peiling på kva eg skal skriva om! Håpar nokon har eit forslag eller to som kan hjelpe meg i gong, for eg er skikkeleg fortvila og har ikkje ei einaste aning om kva eg kan skriva. Kanskje skal eg prøve å fortelje noko morosamt som kan få lærarinna til å le? Men kven vil synes at ein som er fortvila er morosam? Eg e redd for at det kan gi meg ein dårlig karakter. No blei eg enda meir fortvila :(

Tips mottas med stor takk, men prøv å ikkje overbelaste kommentarfeltet…


po <3

Helluu alle fans!

Kjære alle dere som ikke har bedre ting å gjør enn å se på bloggen min. Det er med tungt hjerte jeg er nødt til å fortelle dere at dere ikke har noe liv, og at bloggen her vil for det meste brukes til å utføre norsk-oppgaver.
Det kommer nok til å stå sinnsyktlitebittelitt annet her og, så det er ikke verdens undergang!
Jeg vet veldig mange kommer til å snoke her hver dag. Et tips er å legge andredentredje.blogspot.com som startside.

En viktig VIKTIG ting å merke seg er at Lars Tangen er min største fan. NOT! Det blir dessverre (for dere) ikke lagt ut hverken videoer av meg som mjauer til Jason Mraz eller tips til hvordan man bleker tennene.


po <3